Bos Benelux B.V. is sinds mei 2016 overgenomen door de Vogelsang Groep

 

Geachte relatie,

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van Bos Benelux B.V. Na 30 jaar gebouwd te hebben aan Bos Benelux B.V. is oud eigenaar Bert Bos erin geslaagd zijn bedrijf succesvol te verkopen aan de Duitse multinational Hugo Vogelsang Maschinenbau GmbH.

Beide bedrijven onderhielden vanaf het begin een goede relatie, mede daarom was Bos Benelux B.V. ruim 30 jaar een betrouwbare & deskundige partner in diverse sectoren. Met Vogelsang aan het roer wordt de kwaliteit en de continuïteit van de werkzaamheden gegarandeerd en waar mogelijk verbeterd.

Vogelsang GmbH heeft een indrukwekkende geschiedenis waarin het verlenen van service een belangrijke pijler binnen de organisatie is. We zijn dan ook verheugd u mede te delen dat Hugo Vogelsang Maschinenbau GmbH Bos Benelux B.V. heeft overgenomen.

Voor u als relatie van Bos Benelux B.V., blijft de manier van werken zoals u van ons gewend bent. Ook het bij u bekende team blijft in zijn geheel behouden. Tot slot zal de naam Bos Benelux B.V. gewoon blijven bestaan en kunt u ons vinden op het vertrouwde (e-mail)adres, telefoonnummer en website.

Met vriendelijke groet,
Bos Benelux B.V.

 

Handtekening Bert Bos                                                 Handtekening Harald Vogelsang
 Bert Bos                                                                              Harald Vogelsang                 
-Directeur, Bos Benelux BV-                                           -General Manager, Vogelsang Group-

Bert Bos & Harald Vogelsang