Bos houdt u op de hoogte van het laatste nieuws! Lees meer over onze nieuwe producten of recente projecten. Mist u iets? Neem dan gerust contact met ons op!

Laatste nieuws
 • Thumbnail BRF (112 x 155)

  Hier vind u een brief waarin de voortgang ten aanzien van de proefstalbeschikking voor het Bos Aeromixsysteem wordt toegelicht.

 • Vogelsang THINK RED LOGO (155 x 126)

  Vogelsang presenteert haar THINK RED magazine met daarin de meest actuele ontwikkelingen, de verhalen achter de producten en haar toepassingen. Lees hier het magazine en raak geïnspireerd door de veelzijdigheid en oplossingsgerichtheid van Vogelsang.

 • logo vogelsang 2017 (150 x 38)

  Een korte introductie van het bedrijf en het merk Vogelsang, de sectoren waarin wij actief zijn en hetgeen u van ons verwachten kan.

 • Agribex2017 logo (160 x 106)

  Tijdens de Agribex 2017 hadden we weer veel bekijks en veel geïnteresseerde in onze producten - oplossingen die we te bieden hebben. Daarnaast stonden we met ons Bos Aeromix systeem op het Agribex thema-eiland Feed the future waar aandacht besteed werd aan “toekomst gericht bouwen en verbouwen”.

 • Pieter van der Linde 3 (150 x 113)

  Loonbedrijf Pieter van der Linde kiest voor de pomp onder de Mestpompen, eerste van een serie van 2 is reeds opgebouwd.  

 • TerBraack (150 x 75)

  Waarom zou er z.s.m. een erkenning moeten komen? Aeromix zorgt ervoor dat er tot 100 % reductie is van de drijfmestgassen ammoniak, methaan en waterstofsulfidegas vanuit de drijfmestopslagen.

 • Logo_Bos Benelux_Vogelsang_e-mail

  Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van Bos Benelux B.V. Na 30 jaar gebouwd te hebben aan Bos Benelux B.V. is oud eigenaar Bert Bos erin geslaagd zijn bedrijf succesvol te verkopen aan de Duitse multinational Hugo Vogelsang Maschinenbau GmbH.

 • leidraad veilig werken in een mestopslag

  Aanleiding voor deze leidraad vormde het dodelijke ongeval dat in juni 2013 plaatsvond in Friesland tijdens schoonmaakwerkzaamheden aan een mestsilo. Door dit ongeval onstand de behoefte, de tot dan toe gehanteerde werkprocedures door te lichten en waar mogelijk te verbeteren. Het doel van deze leidraad is om de mestongevallen in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

 • 5dngx9m

  Landbouwondernemingen kunnen subsidie aanvragen voor investeringen in apparatuur, installaties of machines voor mestbewerking. Subsidie kan worden aangevraagd voor o.a. mechanische scheiding.

 • Eurobiljetten_met_rekenmachine

  Bent u benieuwd wat mestscheiden u oplevert? Wij stellen u in staat om in enkele muisklikken uw kosten en baten in kaart te brengen. Met behulp van ons rekenprogramma is dit een fluitje van een cent!

 • Separator 600 (127 x 132)

  Heeft u slechts tijdelijk een mestscheidernodig? Dan kunt u de mestscheider bij ons huren, en u bepaalt zelf hoe lang!

 • Vogelsang Kadepomp (140 x 140)

  Onlangs heeft Bos Benelux tot grote tevredenheid onze SB 16 kadepomp geïnstalleerd in de jachthaven in Naarden. Naast de Vogelsang kadepomp hebben zij in een eerder stadium het Aeration beluchtingssysteem aangeschaft. De combinatiepomp type SB 16 is uitgerust met twee VX100 lobbenpompen van Vogelsang, deze worden veelvuldig als mestpomp gebruikt in de agrarische sector.

 • Dosimat_1908_kl

  Met de vernieuwde Dosimat LVX verdeler (variatiecoëfficiënt 5) kunt u mest nauwkeurig verdelen en ten volle als grondstof benutten. De geometrie van de nieuwe messen en het gebruik van extreem slijtvast materiaal zorgen voor een tot 50% langere standtijd van de messen. Nuttig en rendabel.

 • Vogelsang BioCrack-klein

  De BioCrack zorgt ervoor dat bacteriën in de vergister gemakkelijker aan voedingsstoffen in de biosuspensie geraken. Bij het elektrokinetische desintegratieproces wordt in de module een hoogspanningsveld opgewekt. Het ontsluit samenklonteringen (aggregaten/colloïden) die bestaan uit dode organische materie en bacteriën. Op deze manier wordt de beschikbaarheid van voedingsstoffen voor de vergistende bacteriën beduidend verhoogd. Het resultaat: een hogere gasopbrengst en een betere benutting van de ingezette substraten.

 • Nieuws_04_kl

  Wat te doen als de capaciteit van de WKK niet volledig benut wordt? Hoe kunt u de bedrijfskosten van een AWZI verlagen en tegelijkertijd de efficiëntie ervan verhogen? Met de gemeentelijke waterzuiveringsinstallatie in Weißenturm (Rheinland-Pfalz, Duitsland) als voorbeeld wordt duidelijk hoe door middel van elektrokinetische desintegratie de werking en de gasopbrengst van de slibgisting geoptimaliseerd kunnen worden.

 • Casus_mestscheiding_voorvert

  Hans Broekroelofs bouwde op 500 meter van zijn bedrijf voor 140 koeien een emissiearme stal met mestscheiding. De dikke fractie wordt boxstrooisel.


  Bron: Boerderij, 19 juni 2012

 • aquatech amsterdam

  De 23e editie van Aquatech Amsterdam was vorig jaar een groot succes en brak alle records. 'S werelds meest toonaangevende vakbeurs op het gebied van proces-, drink-en afvalwater was vorig jaar voor het eerst onderdeel van de International Water Week (IWW). Aquatech Amsterdam is nu de grootste vakbeurs in Europa uitsluitend gewijd aan water.

  Vraag gratis toegangskaarten aan, mail naar info@bosbenelux.com